Samenwerken

Samen met bedrijven en instellingen uit onze regio werken we aan een slimme, schone en sociale omgeving. Ook jouw organisatie is welkom op onze campus! Zo profiteren we allebei van de innovaties die we er realiseren. Zoek je een opleiding, heb je een stagiair nodig of hulp bij een specifiek vraagstuk? We helpen je graag verder.

technische bedrijfskunde hyster locatie

Opleidingen voor professionals
Zoek je een incompany-training of cursus voor je werknemers? Of een deeltijd-opleiding? Op deze pagina vind je…
Hulp bij een vraagstuk
De HAN werkt nauw samen met het werkveld. We bieden hulp aan ondernemers: groot en klein, nationaal en interna…
Stagiairs en afstudeerders
Heb je een project dat je wil opzetten? Hulp nodig bij een onderzoek in je organisatie? Een afstudeeropdracht …

Nieuws & artikelen over samenwerken met de HAN

Onderzoekend vermogen en praktijkonderzoek

Duurzame verbinding HAN en Academie voor Ambulancezorg

De Academie voor Ambulancezorg en het Lectoraat Acute Intensieve Zorg van de HAN slaan de handen ineen voor een duurzame verbinding. Ze starten met de opzet van een nieuw onderwijsprogramma: 'Onderzoekend vermogen en Praktijkonderzoek' voor ambulanceverpleegkundigen en verpleegkundig centralisten.

HAN Redactie
16 maart 2023
475684 Ambulance jacks, Lectoraat Acute Intensieve Zorg
Werkbezoek Kamerlid Zohair El Yassini

Voel en ervaar de energietransitie bij Connectr in Arnhem

Samenwerken aan de energie van de toekomst. Daarover ging het tijdens een werkbezoek van VVD Tweede Kamerlid Zohair El Yassini op vrijdag 3 maart aan Connectr op het IPKW-terrein in Arnhem. Hij kon gelijk voelen en ervaren hoe het is om voor de energietransitie opgeleid te worden. Met wie ging het Kamerlid in gesprek en wat was de uitkomst?

HAN Redactie
09 maart 2023
505097 Samenwerken aan de energie van de toekomst. Daarover ging het werkbezoek van VVD Tweede Kamerlid Zohair El Yassini aan Connectr. Hij kon gelijk voelen en ervaren hoe het is om voor de energietransitie opgeleid te worden, via uitleg van het studentenproject van Regterschot Racing.
HAN en European Academy of Nursing Science

Moving Care to Home and Community

Zorgverlening dichter bij de patiënt thuis. Een internationaal streven. Hoe bereiken we dit doel? Zijn innovaties en pilots effectief? De HAN, Nursing Science Nijmegen en de European Academy of Nursing Science (EANS) organiseerden een online conferentie over praktijkgericht onderzoek op dit thema.

HAN Redactie
09 maart 2023
279070 wijkverpleging verzorgster met oude dame
Focus op professie

Werkbezoek aan HAN Engineering en Automotive opent ogen Tweede Kamerlid Hatte van der Woude

In het hbo-techniekonderwijs aan de HAN leren studenten als professional werken met ondernemers in de regio Arnhem en Nijmegen. Dat heeft Tweede Kamerlid Hatte van der Woude, woordvoerder hoger onderwijs van de VVD, zelf mogen aanschouwen tijdens een werkbezoek aan de HAN Academie Engineering en Automotive op donderdag 2 maart. Hoe heeft zij dit bezoek ervaren?

Erik Rijpstra
03 maart 2023
502940 Sfeerbeeld van het werkbezoek van Tweede Kamerlid Hatte van der Woude aan de HAN Academie Engineering en Automotive waarbij zij uitleg kreeg van docent-onderzoeker Ballard Asare.
Power Minor 15 jaar

De Power Minor levert al 15 jaar knappe koppen die de crisis in de elektriciteitswereld te lijf gaan

De Power Minor vierde onlangs het 15-jarig bestaan. Elektrotechnici (in spé) leggen tijdens de opleiding een basis om specialist te worden in energie- en hoogspanningstechniek. Dat zij keihard nodig zijn in de transitie naar een klimaatneutraal Europa in 2050, is een understatement. “Er zijn veel te weinig mensen die beseffen hoe groot de uitdaging is.”

SEECE
02 maart 2023
501120 Docent en onderzoeker Joke Westra geeft lezing aan studenten en genodigden ten behoeve van het 15 jarig bestaan van de Power Minor van de Academie Engineering en Automotive.
Fair Health: Inclusief onderwijs en werk

Samenleerwijzer bevordert gelijkwaardige werkrelatie

Mensen met een passende baan zijn vaak gezonder en gelukkiger. Alleen kan niet iedereen vanzelfsprekend meedoen op de arbeidsmarkt. Daarom helpen arbeidscoaches werkzoekenden op weg naar passend werk. De Samenleerwijzer is een handig hulpmiddel voor wederzijdse feedback tijdens die zoektocht.

HAN Redactie
01 maart 2023
501531 De Samenleerwijzer helpt een gesprek voeren.