HAN VDO

HAN VDO ondersteunt professionals in Zorg en Welzijn. Je kunt bij ons terecht voor post-hbo-opleidingen, trainingen, cursussen en studiedagen. Maar we ontwikkelen ook trajecten op maat; samen met je organisatie.

studenten op rij in klaslokaal

Waarom HAN VDO?

Praktijkgericht, samen, efficiënt en resultaatgericht. Deze woorden kenmerken HAN VDO. Onze trainers en adviseurs zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en spreken jouw taal. Bovendien staat toepasbaarheid in de praktijk hoog in het vaandel, ook in leertrajecten op maat.

Maatwerk

Een leertraject op maat kent vele varianten. Van een dag brainstormen met elkaar tot het ontwikkelen van een compleet scholingsaanbod, speciaal voor uw organisatie. Wat je voorkeur ook heeft: je behoeften en wensen zijn altijd ons uitgangspunt. Voor, tijdens en na het traject.

Samen aan de slag

Als onderdeel van een hogeschool staat HAN VDO met beide benen in het onderwijs en de praktijk. Tegelijkertijd onderhouden we nauwe contacten met het werkveld Zorg en Welzijn. Weten wat er speelt in jouw dagelijkse praktijk, dat vinden we belangrijk. Net als meedenken over verbeteringen en oplossingen. Samen met jou maken we je organisatie en de sector nog sterker.

Meer weten?
Ben je benieuwd wat HAN VDO voor je organisatie kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs. 

Actueel aanbod opleidingen HAN VDO

Bekijk het overzicht van onze opleidingen per interessegebied:

 

Social media

Volg HAN VDO via

Facebook

Twitter

LinkedIn

Zorgalliantie

De Zorgalliantie is een regionaal kennis- en leernetwerk van organisaties in de domeinen wonen, welzijn, zorg, en sociale en zorgondernemers in Gelderland, Noord-Brabant en Noord-Limburg, actief op de terreinen welzijn, wonen en zorg. Ondersteund door de HAN en het Centre of Expertise Krachtige Kernen.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Groenewoudseweg 1
6524 TM Nijmegen

Postadres:
Postbus 6960
6503 GL Nijmegen