Academie Financieel Economisch Management

De Academie Financieel Economisch Management leidt studenten op tot verantwoordelijke financieel professionals. Met een goed ontwikkeld ethisch kompas en een brede basis aan kennis op zak. We dagen studenten uit om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste professionals, die willen blijven leren.

Studenten lopen door de hal, wandelen, docent, finance tax and advice, fta, economie

Onderwijs

Thuisbasis voor bachelor, associate degree (Ad) en master

Onze studenten hebben gekozen voor 1 van de bachelor-, associate degree- of masterstudies die de academie rijk is. Ze volgen de opleiding in voltijd of deeltijd/duaal.

Dit zijn de opleidingen van de Academie Financieel Economisch Management:

Voor professionalsPost-hbo, hbo-programma, cursus en training

Nog niet uitgeleerd? De academie is de thuisbasis voor een groot aantal post-hbo opleidingen, hbo-programma's, cursussen en trainingen.

studenten, docent, overleggen, samenwerken, project, vel, papier, economie, finance and control, fc

Onderzoek

Thuisbasis voor praktijkgericht onderzoek

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we door praktijkgericht onderzoek uit te voeren in 3 lectoraten. Er is ook een kenniscentrum (Centrum Meervoudige Waardecreatie) verbonden aan de Academie Financieel Economisch Management. Dit zijn de lectoraten:

Centrum Meervoudige WaardecreatieNieuwe kennis en kansen creëren

Als Centrum Meervoudige Waardecreatie werken wij volgens het principe van co-creatie. In de driehoek werkveld, onderwijs en onderzoek genereert het kenniscentrum nieuwe kennis én nieuwe kansen.

De vraag uit het werkveld pakken we in samenwerking met studenten en experts van de HAN op. De HAN heeft een breed portfolio aan opleidingen en lectoraten; daardoor is de juiste expertise binnen handbereik.  

Centrum Meervoudige Waardecreatie 2020

Contact

Academie Financieel Economisch Management

Willem Leijten, Academiedirecteur
E Willem.Leijten@han.nl

Ramona Ruijters, secretariaat
Ramona.Ruijters@han.nl