Academie Engineering en Automotive

In de Academie Engineering en Automotive bieden we onderwijs op het gebied van duurzame energie, de energietransitie, lean, duurzame mobiliteit en autonoom vervoer. En onderzoeken we actuele, maatschappelijke vraagstukken.

Studenten werken samen

Onderwijs

Thuisbasis voor bachelor, master en associate degree (Ad)

De Academie Engineering en Automotive is de thuisbasis voor tal van bacheloropleidingen, Associate degrees en masters. Studenten kunnen kiezen uit de voltijd- of deeltijdvariant. Een aantal opleidingen is Engelstalig.

Dit zijn de opleidingen:

Leven Lang Ontwikkelen (post)hbo cursussen en trainingen

Wil jij je huidige kennis uitbreiden of je doorgroeimogelijkheden vergroten? Bekijk hier het aanbod per vakgebied.

omscholen naar ICT en techniekSubsidieregeling

Vanaf 1 september tot 1 december 2021 kunnen werkgevers met de 'subsidieregeling voor omscholing naar kansrijke beroepen in de ICT en Techniek' €3.750 krijgen wanneer zij een medewerker een omscholingstraject bieden naar een baan die door het UWV wordt aangemerkt als kansrijk beroep in techniek of ICT. Het totale budget hiervoor is €37,5 miljoen.

218707 #50euroweek briefgeld euro budget

Onderzoek

Thuisbasis voor praktijkgericht onderzoek

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we door praktijkgericht onderzoek uit te voeren, in 4 lectoraten en 1 bijzonder lectoraat. Ook zijn er 2 expertisecentra verbonden aan de academie.

Meer over de lectoraten en de expertisecentra:

Contact

Gerrit Averesch MSc, Academiedirecteur Engineering en Automotive
E secretariaat.aea@han.nl
T (026) 365 83 76 (secretariaat)