Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Avond
Proefcollege, meelopen
 • 7jun
  Online Open Avond
  17:00 - 21:00
 • 7jun
  Open Avond
  Nijmegen - 18:00 - 21:00

Dit is je studie

Na 2,5 jaar bent u breed opgeleid als physician assistant (PA). De opleiding heeft een algemeen medisch programma. Daarnaast werkt u aan uw persoonlijke leerplan via praktijkleren. In de afstudeerfase doet u onderzoek en implementeert u een innovatie in uw eigen beroepspraktijk.

een masterstudent en een docent van de han physician assistant opleiding oefenen een medische handeling in een practicum

Physician Assistant OpleidingDe opbouw van uw studie

De Master Physician Assistant duurt 2,5 jaar. U heeft een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 32 uur. Binnen deze overeenkomst heeft u 1 dag in de week les. De rest van de tijd verdeeld u over werken en leren op de eigen werkplek en stages. Studeren doet u in uw eigen tijd. De totale studiebelasting is 150 EC.

Heeft u nog vragen over de opleiding? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek.

masterstudent physician assistant zit in klaslokaal achter laptop en luistert

Programma

De Master Physician Assistant focust op medische deskundigheid, communicatie, ethisch handelen, samenwerken, kwaliteitszorg, onderzoek en ontwikkeling. Deze opbouw komt overeen met de internationaal geldende standaard: de Canadian Medical Education Directives for Specialists.

Maak kennis met onze afgestudeerden

Abstractboekje 2023

51 (para)medische professionals kregen hun diploma van de Master Physician Assistant in het bijzijn van familie, vrienden, collega's en mentoren. Zij mogen nu de titel Master of Science achter hun naam zetten. Dit is het 18e cohort dat bij de HAN afstudeert aan de MPA.

506657 De nieuwe lichting Physician Assistants, in maart 2023 afgestudeerd aan de Master Physician Assistant bij de HAN.

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat u wilt en moet weten over de HAN duale Master Physician Assistant.  

494446 Studenten van de HAN master Physician Assistant oefenen met hechten op een varkenspoot