Wietske Kuijer-Siebelink

Ik ben altijd op zoek naar onderwijs dat kan inspelen op veranderingen in het werkveld. Van initieel opleiden tot leven lang ontwikkelen. Onderwijs dat beroepsbeoefenaren opleidt die vanuit een stevige kennisbasis adaptief en innovatief kunnen handelen. Die over de grenzen van het eigen vakgebied heen durven te kijken en hun verantwoordelijkheid nemen om het vak en vakgebied vooruit te helpen.

343414 Portret, onderzoek

Ik vind het belangrijk leer-werkomgevingen te onderzoeken en te ontwikkelen waarin ècht samen gewerkt en geleerd wordt rondom actuele vraagstukken uit de beroepspraktijk. Op die manier wil ik bijdragen aan goed beroepsonderwijs. Ik ondersteun graag docenten, opleiders en professionals als sturende kracht van vernieuwing en vind het van belang om de wetenschappelijke kennisbasis rondom responsief beroepsonderwijs te verstevigen.

Over Wietske

Expertises

  • Werkplekleren
  • Research
  • Interprofessionele samenwerking
  • Boundary crossing

Het Lectoraat Responsief Beroepsonderwijs

Wat zijn goede manieren om studenten en professionals te helpen ‘ergens goed in te worden’? Ons lectoraat wil de ontwikkeling van vakbekwaamheid zo goed mogelijk begeleiden.

141472 Studenten lachen terwijl docent uitlegt

Nieuws en artikelen

236883 samen werken aan een project
141509 Docent wijst naar student
470834 Header voor de onderwijsdagen van maart 2023
32133 studeren in de brew, communicatie, brew, studeren, studenten, finance, economie
472111 Sfeerfoto van een deel van het publiek tijdens de opening EAPRIL 2022
Internationaal congres verbeteren leerprocessen EAPRIL: thuis op de HAN
6b0a62fc-0cfc-11ee-a4b7-02565807075b EAPRIL conferentie 2022 op de HAN met lectoren Wietske Kuijer en Jos Sanders die de keynote verzorgen. Academie Mens en Maatschappij
388460 Beeld tbv cursus podcast ontwikkelen en lanceren
De onderzoekers van de HANMarloes de Lange
354287 Coverbeeld vrouw met loep, onderzoekers van de HAN (NH)
36955 student kijkt lachend naar medestudent in klas

Nevenfuncties

  • Senior onderzoeker kenniscentrum Publieke ZaakHANSenior onderzoeker kenniscentrum Publieke ZaakHANSenior onderzoeker kenniscentrum Publieke ZaakHANSenior onderzoeker Radboudumc Health Academy
  • Teamlid Innovatieve Leeromgeving (Smart Region)
Blijf op de hoogte

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal bundelt de Academie Educatie haar nieuws en activiteiten in een digitale nieuwsbrief. Je vindt er informatie over een nieuwe opleiding, de leukste collegetours en de laatste onderzoeksresultaten of samenwerkingen.

Overlegen en samenwerken