Escape Game: gloednieuwe invulling Techniekdag

Gloednieuwe invulling van de Techniekdag door de gezamenlijke techniekacademies van de HAN. Want er is een prachtige Tech Escape Game ontwikkeld, gericht op kinderen in de leeftijdscategorie van 8-14 jaar.

Erik Rijpstra
27 september 2022
447849 Opstelling van de Escape Game op de Techniekdag met nadruk op Engineering en Automotive
Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie

Profielwerkstuk maken? De HAN helpt!

Ga jij aan de slag met je profielwerkstuk? Dat is een mooie kans om je met onderwerpen bezig te houden die misschien passen bij jouw vervolgstudie.

15 maart 2022
54918 jongen in klaslokaal gooit papieren weg uit frustratie
Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie

"De risico's van siliconen implantaten worden onderschat"

Misschien heb je de documentaire Moordtieten onlangs wel gezien. Dionne Slagter onderzoekt hierin de gevaren van siliconen borstimplantaten. "Alle siliconen borstimplantaten geven giftige stoffen af," zegt HAN-onderzoeker en docent Henry Dijkman.

21 juni 2021
300607 Siliconen borstimplantaten - moordtieten (Nico Hoeijmans)

HAN BioCentre bestaat 15 jaar

HAN BioCentre in Nijmegen viert op 1 februari 2021 haar 15-jarig jubileum. Het expertisecentrum viert de verjaardag met een symposium in 2022.

01 februari 2021
Werken met bioreactor in HAN BioCentre
Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie

Leren en onderzoeken in de geneesmiddelenpraktijk

Pivot Park, hotspot voor farmaceutische innovatie, gaat intensief samenwerken met de HAN. Op vrijdag 18 december ondertekenden ze de overeenkomst voor het huisvesten van het lectoraat Drug Discovery in Oss. Dé plek waar studenten en docenten gaan leren en onderzoeken, midden in de beroepspraktijk.

21 december 2020
bio-informatica student aan het werk