HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Diplomering Master Ontwerpen van Eigentijds Leren

HAN master leidt docenten op tot excellente leerkrachten

Tijdens een feestelijke bijeenkomst zijn op 15 september 2021 de eerste 11 diploma’s uitgereikt aan leraren die de Master Ontwerpen van Eigentijds Leren (MOVEL) met succes hebben afgerond aan de HAN. Binnenkort hopen nog eens 5 professionals af te studeren.

HAN Redactie
17 september 2021
studenten luisteren naar docent
International Conference on Intelligent Environments

Twee prijzen voor lector Masi Mohammadi

"Twee Awards op één dag ontvangen: Nou, dat is iets wat je niet dagelijks meemaakt!" Zo reageerde Masi Mohammadi, lector Architecture in Health op haar LinkedIn-pagina, nadat zij op de International Conference on Intelligent Environments 2 prijzen in de wacht sleepte.

HAN Redactie
14 september 2021
243935 Masi Mohammadi zittend
Stay safe, strong and healthy in crisistijd

Toolkit voor acute intensieve zorgprofessionals

Veel zorgprofessionals die in de coronacrisis in de frontlinie werken hebben last van de impact van COVID-19 op hun professionele en persoonlijke leven. Wat helpt hen om tóch op de been te kunnen blijven? Onderzoekers van de HAN ontwikkelen een toolkit voor duurzame inzetbaarheid in crisistijd.

HAN Redactie
14 september 2021
215636 Studenten Medische Hulpverlening in operatiekleding lachen
pedagogische professionaliteit lerarenopleiders

Nieuwe bijeenkomsten netwerk LOEPP

Hoe leid je leraren op die het verschil kunnen maken in de dagelijkse praktijk? Hoe werk je als lerarenopleider aan je eigen professionaliteit? Het netwerk LOEPP focust zich op deze pedagogische professionalisering. Binnenkort is er weer een bijeenkomst.

HAN Redactie
13 september 2021
308003 Bijeenkomst Tijd voor Pedagogiek
Pop-up priklocaties in Arnhem en Nijmegen

GGD komt opnieuw vaccineren op de HAN

Als HAN ondersteunen we de landelijke vaccinatiecampagne en daarom geven we de GGD nog een keer de gelegenheid om te vaccineren op een HAN-locatie.

HAN Redactie
13 september 2021
246936 Studenten volgen een opfriscursus vaccineren om zich voor te bereiden op de COVID-vaccinaties.
Van mbo naar hbo

Wetsvoorstel: mbo'ers mogen langer twijfelen in het hbo

Ga je na het mbo doorstuderen aan het hbo en bevalt je studie toch niet? Als je nog in je 1e jaar zit, hoef je je aanvullende beurs en je studentenkaart niet terug te betalen. Dat staat in een wetsvoorstel dat onlangs naar de Tweede Kamer is gestuurd.

HAN Redactie
13 september 2021
54925 jongen en meisje studeren voor boekenkast op grond voorzijde
Lectoraat Innovatie in de Publieke Sector

Vertrek lector Erik de Vries

Erik de Vries (lector Innovatie in de Publieke Sector) gaat een nieuwe uitdaging aan buiten de HAN. De Academie Mens en Maatschappij wenst hem veel succes bij de gemeente Amsterdam. Besloten is om het lectoraat Innovatie in de Publieke sector niet te continueren.

Sandra Hogeling
10 september 2021
Samenwerken, post-it plakken, proces
Duurzame stadsdistributie

Studenten onthullen prototype Nederlandse HydroCargo bakfiets

Studenten van de HAN hebben samen met 'Alles over waterstof' de eerste hybride waterstof elektrische bakfiets gepresenteerd. Deze zal onder meer ingezet worden voor duurzame pakketdistributie in de stadsregio Arnhem. De bakfiets biedt voldoende laadruimte voor de pakketservice. Het project krijgt steun van de Provincie Gelderland en Urban Arrow.

HAN Redactie
10 september 2021
316649 Waterstofbakfiets met Eusebiuskerk in Arnhem op de achtergrond
Hybride werk- en leeromgeving

HAN Smart Production Centre ontwikkelt kostenefficiënte lichtgewicht applicaties

Het HAN Smart Production Centre (SPC) fieldlab gaat binnen CONNECTR een prominente rol vervullen om kostenefficiënte lichtgewicht applicaties te ontwikkelen. Deze applicaties zullen op fundamentele wijze bijdragen aan energiebesparing en het vergroten van het bereik van een elektrische auto.

HAN Redactie
10 september 2021
317669 Smart Production Centre workflow getekend door studenten. Dit SPC is onderdeel van het Lectoraat HAN Automotive Research
Focuspunten

Winnaar Slim, Schoon en Sociaal bekend!

Wie had het slimste, schoonste en meest sociale idee van de HAN? Dat was de vraag die aan medewerkers en studenten werd gesteld met de Slim, Schoon en Sociaal-winactie. Het winnende idee, dat begint bij de HAN zelf: het Circular Lab.

HAN Redactie
10 september 2021
235947 null