Ik heb me aangemeld voor een voltijd opleiding

28686 Student lacht met laptop

Yes, je hebt je aangemeld voor een voltijd-opleiding bij de HAN! Hoe nu verder? Als je aan alle toelatingseisen voldoet, kunnen we jouw inschrijving definitief maken. In de to do list hieronder check je wat jij daar allemaal voor moet doen. Afstrepen maar!

Wat moet ik na mijn aanmelding doen?

In de to do list hieronder hebben we voor je op een rijtje gezet wat er nog allemaal moet gebeuren voordat jouw inschrijving bij de HAN definitief is. Soms moet jij iets doen, soms moet je wachten tot wij iets hebben verwerkt. Op tijd beginnen dus!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes

Ik wil naar het aanmeldportaal

Na je aanmelding krijg je een persoonlijke pagina in het aanmeldportaal van de HAN. Daar kun je zien wat de status is van jouw aanmelding en wat er nog moet gebeuren om je inschrijving definitief te maken. Soms moeten wij iets doen, soms jij. Als alle vinkjes op groen staan, is je inschrijving definitief.

387945 aanmelden voltijd hbo-opleiding laptop

Ik heb me nog niet aangemeld

Klik verder en lees stap voor stap hoe je je aanmeld bij een hbo-opleiding van de HAN.

387948 aanmelden hbo-opleiding enroll hoe meld ik me aan

To do list

Begin op tijd! Het kost tijd om alle stappen van jouw inschrijving te verwerken. Als je inschrijving op 1 september niet definitief is heb je bij de start van het studiejaar nog geen toegang tot de voorzieningen van de HAN, zoals je rooster of Teams.

Checklist op groen, en nu?

Staan alle vinkjes in het aanmeldportaal op groen? Goed bezig! Maak je geen zorgen als je niet meteen iets hoort. Uiterlijk een week voor de start van je studie krijg je van de opleiding een mailtje met alle startinformatie. Ondertussen kun jij je gaan voorbereiden: boeken bestellen, de stad leren kennen en misschien een kamer regelen? Op de pagina's van de Flitsende Start lees je wat jou allemaal te doen staat!

maak een flitsende start met je studie bij de han

Vragen over de start van je studie

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500