Open Dagen voltijd

Esmee Voet; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed

Je hebt een voltijd hbo-opleiding op het oog, maar past die wel echt bij jou? Of heb je nog geen idee wat je wilt? Onderzoek en ontdek het tijdens de Open Dagen van de HAN.

Nog geen idee?Open Dag - Studierichtingen

Zit jij in 4 havo of 5 vwo en weet je nog niet welke richting je op wilt? Dan is dit de ideale Open Dag voor jou. Ontdek de campus, bepaal je 1e richting en proef kort aan een heleboel opleidingen. Zo kom je er achter welke opleidingen je tijdens de volgende Open Dag verder wilt onderzoeken.

  • 6 november 2021 in Arnhem en Nijmegen
voltijd campagne durf jelleyuan 2019

Twijfel je tussen opleidingen?Open Dagen - Opleidingen

Onderzoek de hbo-opleidingen die jij op het oog hebt verder tijdens de Open Dagen van de opleidingen. Proef de sfeer en ontmoet studenten op de campus in Arnhem of Nijmegen. Of volg de online voorlichtingen lekker vanuit huis. Dat kan dit jaar allebei!

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

digitaal op bezoekDit is de HAN campus

Benieuwd waar je straks terecht komt? Lees meer over onze campussen in Arnhem en Nijmegen en proef alvast de sfeer in de gave drone video's!

32705 nijmegen-campus

Voorbereiding Stel slimme vragen op de Open Dag

Bereid je goed voor op de Open Dag. Dit is jouw kans om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen! Op welke vragen wil jij een antwoord? Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

Ik heb nog geen idee

Heb je nog geen idee welke studie bij jou past? Deze vragen kunnen je helpen om een 1e indruk te krijgen van een opleiding.

Ik weet het (bijna)

Twijfel je nog tussen een paar opleidingen? Of weet je al wat je wil, maar wil je nog een paar dingen checken? Vuur deze vragen dan op studenten en docenten van de opleiding af.

Stel je vraag

Wil jij je persoonlijke situatie bespreken? Bijvoorbeeld over toelating of studeren met bijzondere omstandigheden? ASK HAN helpt je graag verder.

Overzicht werkplekken studenten met laptop