Open Avonden Deeltijd

317644 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Onderwijs en Opvoeding op K35.

Meer dan 80 associate degree-, bachelor- en master-studies, tientallen trainingen, cursussen en post-hbo-opleidingen. Maak daar maar eens een keuze uit. We helpen je graag. Praat met studenten en docenten tijdens een Open Avond en stel je vragen aan een studieadviseur.

open avond november

De volgende Open Avond is op 22 november in Arnhem, Nijmegen en online. Wil je een mailtje ontvangen zodra je je hiervoor kan aanmelden? Laat dan je gegevens achter.

317756 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Engineering en Automotive in Connectr
Volgend event
 

Open Avond november

 • Datum: woensdag 22 november 2023
 • Tijd: de Open Avond op de campus is van 18.00 tot 21.00 uur. De online Open Avond start om 17.00 uur. 
 • Locatie: De HAN-campus in Arnhem en Nijmegen én online. Voor de opleidingen van Sport en Bewegen geldt: locatie Papendal.
 • Programma: Het programma is uiterlijk een week van te voren bekend. 
 • Aanmelden: Binnenkort volgt hier meer info over het aanmelden.
3 duale studenten aan de HAN bij onderwijs en opvoeding.
Agenda
 

Aankomende Open Avonden deeltijd

 • woensdag 22 november 2023
 • woensdag 13 maart 2024
 • woensdag 5 juni 2024
317762 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Gedrag en Maatschappij op GWW1.

Ontmoet je nieuwe netwerk bij de HAN!

Bij een deeltijd-studie aan de HAN gaat het niet alleen om de leerstof maar ook om de mensen die je ontmoet, je nieuwe netwerk. Mensen in je klas kunnen je verder helpen, inspireren, nemen inzichten uit de praktijk mee of geven je een duwtje in de rug als je dat nodig hebt. Cas, Barbara en Iris vertellen erover:

De klas van Cas'Ik heb 100-en mensen leren kennen'
340300 Screenshot uit de film De klas van Cas Hendriks, student master Social Work voor de deeltijd-campagne van de HAN 2021.
De klas van Barbara en Rik'Netwerken? Kom naar de lessen'
340302 Screenshot uit de film De klas van Barbara Beijer, student aan de opleiding Leraar Engels voor de deeltijd-campagne van de HAN 2021.
De klas van Maaike en IrisEen netwerk met studenten en bedrijven
340301 Screenshot uit de film De klas van Iris van der Graaf, student Bouwkunde, voor de deeltijd-campagne van de HAN uit 2021.

Wat heeft HAN Deeltijd jou te bieden?

Bekijk het volledige aanbod van HAN Deeltijd. We hebben niet alleen hbo bachelors, maar ook associate degrees of korte cursussen. Check de mogelijkheden!

Spotify
 

Luister naar onze podcasts!

 • Wat is het verschil tussen deeltijd en duaal? | podcast
 • Een hbo-master volgen | podcast
 • Jezelf laten omscholen | podcast
 • De overstap van mbo naar hbo | podcast
 • Past een deeltijdopleiding in mijn leven? | podcast
317650 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Onderwijs en Opvoeding op K35.

Liever een ander type opleiding?

Associate degrees

Wil je verder studeren, maar vind je 4 jaar in de schoolbanken te lang? Kies dan voor een associate degree, een verkorte hbo-opleiding van 2 jaar. Je leert en werkt tegelijk. En past dus meteen toe wat je leert.

docent buigt over tafel en geeft uitleg aan studenten

Masters

Als je een hbo-bachelor opleiding met succes hebt afgerond, kun je jouw carrière een extra impuls geven door een van onze masteropleidingen te volgen. Een masteropleiding geeft academische verdieping en biedt je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen of te specialiseren. Zo leg je een goede basis voor een succesvolle carrière in het bedrijfsleven of het wetenschappelijk werkveld.

studenten overleggen

Post-hbo, cursussen en trainingen

Je wilt werk maken van je carrière. Een stap zetten, bijvoorbeeld door je te verdiepen. Daar heb je iets voor nodig; een korte cursus, een intensieve training of een specifiek post-hbo-traject. Ontdek hoe jij je via de HAN kunt professionaliseren.

docent legt uit

Neem alvast een kijkje op de campus

Nieuwsgierig geworden naar onze locaties? Bekijk dan vast onze locaties in Arnhem en Nijmegen in vogelvlucht.

Twijfels?
 

Start in september of februari!

Ben je er nog niet helemaal uit? Veel associate degrees, bachelors en masters starten ook in februari. Ga naar de opleiding van jouw keuze.

Heb je nog extra advies nodig? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Hangar

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500