studenten in lounge ruimte

Deeltijd

Tweede Leerwerktraject in de Zorg succesvol afgerond

Op 23 mei ontvingen 6 statushouders hun certificaat na het afronden van een leerwerktraject van 7 maanden. Dit leerwerktraject van de HAN bereidt de statushouders voor op een deeltijdstudie hbo-Verpleegkunde. We spraken met Sharon Harambee over haar ervaringen tijdens dit traject.

HAN Redactie
529050 Groepsfoto van de certificering van het Leerwerktraject in de Zorg voor statushouder, mei 2023
Deeltijd

Cursist post-hbo aan het woord: Jacob Schouten

Jacob Schouten werkt bij Wensink Automotive. Na 10 jaar als bedrijfswagentechnicus te hebben gewerkt zocht hij naar meer verdieping en ontwikkeling. Dit vond hij in de basiscursus Auto Elektronica en daarop volgend de cursussen Auto Elektronica en Elektriciteit in Elektrische en Hybride Voertuigen.

HAN Redactie
503366 Post-hbo cursist Jacob Schouten in de werkplaats van zijn werkgever waar hij de kennis van basis cursus Autotechniek toepast.
Deeltijd

Als je als sales- en accountmanager geen meerwaarde kunt bieden, ben je inwisselbaar

“Om een goede relatiebeheerder te worden, moet je je klanten heel goed kennen. Als ik de branche waar mijn klant zich in bevindt niet goed begrijp, kan ik hen geen meerwaarde bieden”, zegt Jasmijn Kramer, Keyaccountmanager bij MarketingKarwei.

Joline Nijholt
234455 null
Deeltijd

Het is nooit te laat om door te groeien

Het is nooit te laat om door te groeien. Dat kan Monique van Dam beamen, zij besloot zich na 25 jaar door te ontwikkelen in de Elektrotechniek met een deeltijdstudie aan de HAN.

SEECE
422012 Deeltijdstudent Monique laat zich omscholen naar de Elektrotechniek binnen haar werkplek bij Qirion Alliander
Deeltijd

Nieuwe Alliander-technici volgen cursus op de HAN

Hoe kom je aan goede energieprofessionals wanneer personeel niet voor het oprapen ligt? De HAN, Alliander en arbeidsbemiddelingsbureau YER zorgen samen dat nieuw talent wordt opgeleid tot energie-ingenieur.

SEECE
35023 Detailfoto power grid sustainable energy
Deeltijd

Van biomedisch analist naar werktuigbouwkundige

Tristan Hekkelman stopte met zijn werk als biomedisch analist en stapte over naar de technieksector. Hij volgt nu een deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde op de HAN en werkt vier dagen in de week bij SunCircle.

SEECE
432567 Video still van video over omscholen naar werktuigbouwkunde door middel van een deeltijdstudie met Tristan Hekkelman. Academie Engineering en Automotive
Deeltijd

Van Geneeskunde naar Elektrotechniek

Bram Veringa stopte met zijn opleiding Geneeskunde en maakte kennis met techniek. Hij volgt nu een deeltijdopleiding op de HAN en werkt als projectingenieur bij Witteveen+Bos.

SEECE
401012 Deeltijdstudent Bram vertelt over zijn ervaring met de bachelor Elektrotechniek en het omscholen naar de Technische Sector
Deeltijd

Toffe carrièreswitch dankzij deeltijdstudie CMD

In eerste instantie wilde Michel Brinkman (50) vooral zo snel mogelijk een willekeurig hbo-diploma halen. Als webdesigner en grafisch ontwerper leek een opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) het meest logisch. Jarenlang combineerde hij zijn eigen bedrijf met een deeltijdstudie aan de HAN. Resultaat: een vette afstudeeropdracht én een nieuwe baan.

HAN Redactie
399240 Deeltijdstudent CMD Michel Brinkman
Deeltijd

"In de techniek is mix van mannen én vrouwen nodig"

‘Zal ik even koffie gaan halen?’ Zeg jij dat ook op dag 1 van je nieuwe baan tegen je collega’s? Denk daar dan even 2 keer over na, zeker als je vrouw bent en in de techniek werkt. Het is een tip die oud-HAN-student Willeke Hendrickx-Evenhuis meekreeg.

HAN Redactie
118571 zonnepanelen met zonsopgang