distributiecentrum
  • Slim
  • Schoon
  • Sociaal

Bedrijven in de logistieke sector genereren, via diverse IT-systemen, enorme hoeveelheden operationele data. In potentie kunnen deze data met behulp van Data Science worden aangewend om de onderliggende logistieke processen te verbeteren of te innoveren.

Desondanks blijft veel potentieel nu nog onbenut. Hoe kunnen we de “achterblijvers” aangehaakt krijgen en wat is de rol van de hogeschool hierin? Tijdens deze lunchsessie gaat Dennis Moeke met de deelnemers in gesprek over dit prominente vraagstuk.

Dennis Moeke is als lector aanvoerder van het Lectoraat Logistiek & Allianties en heeft een speciale interesse in zorg- en datagedreven logistiek.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online

Programma

Tijdstip Programma
12.15 uur (Digitale) inloop
12.20 uur Welkom, nieuws op het gebied van Applied Data Science en Artifial Intelligence door Stijn Hoppenbrouwers 
12.25 uur Lunchlezing door gastspreker
12.40 uur Vragen en afronding

Over de Koburg Lunches

De Koburg Lunches worden georganiseerd vanuit ASGARD, het kennisnetwerk van de HAN op het gebied van Applied Data Science en Artificial Intelligence, en gesponsord door zwaartepunt Smart Region, 
 
Elke 4e donderdag van de maand vindt de Koburg Lunch plaats, van 12.15 uur tot 13.00 uur. De netwerkbijeenkomst is toegankelijk voor iedereen, zowel collega's als studenten en extern geïnteresseerden zijn welkom.
 
Meer weten? Kijk op han.nl/ASGARD. Hier kun je ook de eerdere Koburg Lunches terugkijken.

Najaar '22Data Science, AI en Logistiek

Vanaf november 2022 organiseren we onze lunchlezingen in sets van 3. Met dank aan het lectoraat Logistiek en Allianties zal het eerste drieluik-thema zijn: Applied Data Science, AI en Logistiek. 

  • 17 november: Artificial Intelligence voor de Logistiek - door Raymond Hoogendoorn, kijk de lezing hier terug
  • 24 november: Kies niet altijd de beste logistieke planning! (wanneer onzekerheid genegeerd wordt) - door Joost Berkhout, kijk de lezing hier terug.
  • 15 december, 12.15u: Closing the Gap - door Dennis Moeke, klik hier om direct via Teams aan te sluiten.
148143 LM Lectoraat Logistiek Data science

Meer overSmart Region - Slim

Ons leven en werk wordt digitaler. In het zwaartepunt Smart Region - Slim werken we aan de wendbaarheid van mensen, teams en organisaties. Zodat we optimaal van al die nieuwe technologie profiteren. We, dat zijn docenten, onderzoekers, studenten en ondernemers. Samen maken we deze regio superslim.   

Smart Region vrouw met bril

Meer overLectoraat Logistiek en Allianties

Het lectoraat Logistiek en Allianties wil bijdragen aan slimme verduurzaming van logistieke infrastructuren en bedrijfsprocessen én aan het versterken van het logistieke onderwijs in de regio Gelderland. Dit doen we via innovatief, praktijkgericht logistiek onderzoek. We werken intensief samen met diverse partners.

distributiecentrum